Zwaansvliet 5

1081 AP Amsterdam

Bij niet urgente vragen

Stuurt u ons een e-consult

Praktische Informatie

Praktijk Zwaansvliet huisarts

Praktische Informatie

De praktijk is gevestigd op de begane grond in een mulitfunctioneel pand. Naast onze huisartsenpraktijk bevindt zich in dit gebouw o.a. een apotheek, een fysiotherapiepraktijk, een diëtiste, een verloskundige en een logopediepraktijk.

General Practice Zwaansvliet understands the needs and expectations of expats. We are situated in Medical Center Zwaansvliet in Amsterdam Buitenveldert. We maintain excellent contacts with many medical specialists in the neighbourhood. We have several in-house specialists as well in our Medical Center Zwaansvliet: pharmacy, laboratory, physiotherapy, psychology, dermatology, cardiology and gynaecology. For more information visit www.mczwaansvliet.nl.

NHG quality mark
General Practice Zwaansvliet is proud owner of the NHG quality mark. It means we are continuous working on high quality care and improvement of the internal processes.

Tekst volgt. 

Aanvullend onderzoek

  • Ecg
  • Teendrukmeting
  • Enkel-arm-index,
  • Onderzoek bloedvaten been
  • Urine- en bloedonderzoek
    kweken op bacteriële en schimmelinfecties
  • Soa-testen
  • Bloeddrukmeting
  • Glucosemeting
  • Wratten spreekuur
  • Oren uitspuiten
  • Bevolkingsonderzoek
  • Wondcontrole
  • Hechtingen verwijderen
  • Spirometrie

Wij werken continu aan het verbeteren van onze kwaliteit. Jaarlijks worden wij geaccrediteerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG). Daarbij zijn wij onderdeel van de GEZ Zuid, een samenwerkingsverband van huisartsen in Amsterdam Zuid waarmee wij nascholen, spiegelen en samenwerking zoeken met andere zorgverleners. Ook zijn wij aangesloten bij de Zorg voor Zuid. in deze organisatie regelen wij samen met andere huisartsen de zorg voor chronisch zieken (diabetes, COPD, hart- en vaatziekten en ouderenzorg).

Het gesprek tussen patiënt en arts over de laatste levensfase begint vaak te laat. En dat gaat vaak gepaard met teleurstellingen, onbegrip en het gevoel te laat te zijn om essentiële beslissingen te nemen.
Een tijdig gesprek over de naderende dood is niet gemakkelijk, maar wel belangrijk. Het voorkomt misverstanden over de hulp bij het sterven.

Hieronder vindt u informatie over het voeren van een gesprek met uw huisarts over het levenseinde en het opstellen van een levenstestament.

Link: Het gesprek over het levenseinde

Hieronder kunt u ook een voorbeelddocument downloaden van een wilsverklaring die u zou kunnen gebruiken.

Voorbeeld niet reanimeren verklaring
Voorbeeld wilsverklaring
Voorbeeld euthanasieverzoek

Als huisartsenpraktijk zijn wij aangesloten op het Academisch Netwerk Huisartsgeneeskunde (ANH) van Amsterdam UMC, locatie AMC en locatie VUmc. In dit netwerk werken wij samen met huisartsen, onderzoekers en docenten aan wetenschappelijk onderzoek en aan vernieuwing van zorg en medisch onderwijs. Dit vinden wij belangrijk: het vergroot onze kennis en het helpt de huisartsgeneeskundige zorg verder te verbeteren.

Wat betekent dit voor u?

Deelname van onze praktijk aan het ANH betekent dat gegevens over de geleverde zorg aan onze patiënten op anonieme basis worden gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek en voor verbetering van de kwaliteit van de zorg. Ook kan het voorkomen dat wij onze patiënten vrijblijvend uitnodigen voor deelname aan een wetenschappelijk onderzoek in het ANH.

Meer weten?

  • Lees de ANH folder ‘Wetenschappelijk onderzoek in de praktijk van uw huisarts’: www.vumc.nl/anh
  • Op deze website leest u ook informatie over het ANH, resultaten en het ANH privacy beleid.
Translate »

Onze WebApp

Door onze WebApp heeft u altijd inzicht in uw eigen medische gegevens: bekijk bloeduitslagen en specialistenbrieven, lees wat uw huisarts u heeft geadviseerd. Daarnaast kunt u herhaalmedicatie bestellen, een afspraak plannen of om een e-mailconsult vragen.

Wij nemen nieuwe patiënten aan

Schrijf u in via het formulier

Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen. Vul met formulier volledig in. U ontvangt binnen 72 uur een bevestiging van onze praktijk per mail. 

Heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u een telefonische terugbelafspraak maken. 

Neem hiervoor contact op met onze doktersassistente.

Bel voor een afspraak

Uitslagen onderzoek

Via Mijn Medisch Dossier is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:

– Laboratoriumuitslagen (overzicht van metingen die uw zorgverlener met u heeft gedeeld)
– Lichamelijk onderzoek (de diagnostische waarden: bloeddruk, lengte en gewicht)
– Toegangslogboek (overzicht van wie er inzage heeft in uw medisch dossier)
– Verslaglegging (per onderwerp de voorlopige conclusie en gemaakte afspraken (E&P regels)
– Overgevoeligheden en bijzonderheden
– Mijn documenten (in- en uitgaande correspondentie, bijvoorbeeld verwijsbrieven)

– Actueel medicatieoverzicht

E-Consult

Bij minder dringende klachten kunt ons een e-Consult sturen. Onze praktijk beantwoord uw vraag dan meestal binnen 48h. Omdat u niet belt scheelt dit ons inkomende telefoontjes en helpt dit ons om drukte te spreiden.

Nog geen account?

Neem contact op met de doktersassistente of klik op de knop

Toch liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Herhaalmedicatie

U kunt via deze website uw eigen chronisch actieve medicatie herhalen. Als u langere tijd één of meerdere medicijnen gebruikt, heeft de apotheek speciaal voor u een gratis service: zij zorgen ervoor dat uw medicijnen op een vooraf afgesproken tijdstip klaar staan. U hoeft dan bijna nooit meer een herhaalrecept bij uw huisarts aan te vragen.

Dossier inzage

Uw huisarts zet alle informatie over uw gezondheid in de computer. Dat heet een medisch dossier. De huisarts zet er bijvoorbeeld in welke ziektes u heeft, welke onderzoeken en behandelingen u heeft gehad en welke medicijnen u gebruikt. Zo staan uw medische gegevens allemaal bij elkaar.

Gegevensuitwisseling

Hoe werkt het Landelijk Schakelpunt?

Je (huis)arts en je apotheken kunnen hun computer aansluiten op het Landelijk Schakelpunt (LSP). Via het LSP kunnen ze jouw belangrijkste medische gegevens delen. Een andere zorgverlener kan die medische gegevens bekijken.
In onderstaande video wordt kort uitgelegd hoe het LSP werkt als je op de huisartsenpost komt.

Heb ik wel een afspraak nodig?

Liever telefonisch?

Herhaalrecept Bestellen

1
Uw gegevens
2
Gegevens Apotheek
3
Medicijnen
4
Last Page
Voorletters
Achternaam
Geboortedatum
Email *
Telefoonnummer
Apotheek
Laten Bezorgen?
Medicijnen
Opmerkingen
Ga naar de inhoud